De galerie is open op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) èn vrijdag 10 mei.

Al meer dan 20 jaar onderzoekt en maakt Loes Schepens papier van plantaardige vezels. Ze werkt in haar atelier in Den Haag en haar werk wordt getoond over de hele wereld. Een selectie van haar kunstwerken is ook te zien in de galerie Paper Art & Design, gesitueerd vóór het atelier. Op onregelmatige basis geeft Loes workshops, individueel en voor groepen. Ook zijn er mogelijkheden voor samenwerking met studenten of professionele kunstenaars die graag met papier willen werken voor een bepaald project.

Galerie Paper Art & Design

In de zomer van 2023 exposeerden zes kunstenaars in kasteel Groeneveld en sindsdien vormen zij het collectief Botanical Tales. Er is nu een uitvloeisel van hun werk te zien in de galerie.

7 maart > 10 mei 2024

Museum Arnhem x the Linen Project

In het kader van the State of Fashion presenteert the Linen Project het werk van een aantal stewards in Museum Arnhem: Catharina Van Eetvelde, Heleen Klopper, Jan Peter Scheen, Karin Wijnen, Loes Schepens, Maaike Gottschal, Hans Hutting, Ellen Rooijakkers, Marieke van Mieghem, Kelly Konings en Rob Velker.

21 mei > 16 juni

A . gallery collaboration

In Rijswijk opent op 25 mei de prachtige interieurwinkel A . gallery onder de bezielende leiding van Holly Marder (Avenue-designstudio.com). Wij gaan samenwerken om natuurlijke materialen in meubels, verlichting èn kunst bij elkaar te brengen.

25 mei open huis 10-16.00 uur
Haagweg 137, Rijswijk (Z-H)